facebook

“Слугу народа” більше всього підтримали мешканці сіл(дослідження).

За пропрезидентську партію «Слуга народу» найчастіше голосували жителі сіл. Про це розповів на брифінгу в агентстві «Укрінформ» заступник директора соціологічної служби Центру Разумкова Михайло Міщенко, передають Патріоти України.

«Ми досліджували, як голосували громадяни в залежності від типу поселення. Тут є досить цікаві тенденції. Наприклад, за» Голос «частіше голосували жителі великих міст з населенням 100 тисяч і більше осіб. Тут за дану політичну силу голосували 8%, тоді як менше всього голосували в селах — 5%. За «Слугу народу» найчастіше голосували сільські жителі — 47%. Тоді як в великих містах — 42% «, — зазначив він. За словами Міщенка, за «Європейську Солідарність» найчастіше віддавали свої голоси жителі великих міст України (12%), а в селах і невеликих містах дану політичну силу підтримали 7% виборців. «Опозиційну платформу — За життя» найбільше підтримали жителі маленьких міст і селищ міського типу (15,5%). У великих містах за вказану партію проголосували 11%, а в селах — 8% виборців.

Політичну силу ВО «Батьківщина» підтримали жителі сіл (9%). У маленьких містах за партію проголосували 8% виборців і а в великих містах — 6% опитаних.

Варто відзначити, що партію «Слуга народу» підтримали: 39,2% виборців в західних регіонах країни, 45,5% — в центральних, 50,4% — в південних, 37,7% — у східних. «Опозиційна платформа — За життя» набрала 2% голосів виборців на заході країни, 6,7% — в центрі, 16,5% — на півдні, 30,5% — на сході України.

За «Європейську солідарність» проголосували 12,7% виборців на заході країни, 10,1% — в центрі, 5,8% — на півдні України і 4,1% — на сході.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Батьківщина» набрала 10% голосів у західних регіонах України, 9,9% — в центральних, 4,2% — в південних і 2,7% — в східних областях.

За «Голос» проголосували 14,1% виборців в західних областях, 5,4% — в центральних, 3,3% — в південних і 2,1% — в східних областях.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...