facebook

У подружжя були грандіозні плани на майбутнє, але доля розпорядилася по-іншому

Знайомтеся, це Рейд, Рейчел, Аманда і Адалін!

Рейд і Рейчел — чоловік і дружина, на руках у них — їхня дочка, а Аманда — сестра чоловіка. Якщо подивитися на них, то можна сказати, що вони нічим не виділяються серед інших сімей. Але, це тільки на перший погляд!

Історія була такою. У родині трапилася біда, і вони змушені були звернутися до сестри за допомогою. Вона погодилася надати підтримку і зробити цей сміливий крок!

Слава Богу, у сім’ї з’явилася довгоочікувана дитина, яку вони дуже люблять!

Вони одружилися 4 роки тому і не знали, що з ними буде! Звичайно, у них були грандіозні думки щодо майбутнього, але у долі були інші плани …

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще один цікавий факт: дівчата дружили багато років, потім, як уже сказали Рейчел вийшла заміж за брата подруги, а вона вийшла заміж за її брата! Ось так їх дружба переросла в сімейні стосунки.

На жаль, через рік після весілля лікарі виявили у Рейчел онкологічне захворювання. Вони боролися з усіх сил, щоб перемогти цю хворобу. На щастя, її вдалося вилікуватися.

Після цього подружжя активно взялися за справу, щоб завести дитину. Але, виявилося, що в результаті хімічної терапії жінка стала безплідною. Але і це не зломило її сильний дух!

Лікарі порадили скористуватися послугами сурогатного материнства. Аманда погодилася допомогти їм в цій справі. У неї вже було 3 дітей, і вона захотіла ощасливити родину свого брата.

Вагітність пройшла добре і спокійно, і Аманда народила прекрасну Адалін. Відразу ж після пологів жінка зрадила дитину своєї улюбленої подруги.

Щастя родини не було меж! Вони так вдячні сестрі Рея, що вона пішла на такий благородний вчинок і подарувала їм промінчик сонця.

Зараз сестра чоловіка не в жарт говорить, що, якщо вони захочуть ще одну дитину, то вона готова знову допомогти.

Як ви думаєте, Аманда правильно вчинила?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...