facebook

Стало відомо, ким Зеленський стане після призиденства: Це мрія

Володимир Зеленський навряд чи повернеться на сцену в якості актора “Кварталу 95”

Володимир Зеленський після того, як піде з посади президента України, швидше за все, повернеться в студію “Квартал 95”. Про це сказав сценарист і продюсер, перший помічник президента Сергій Шефір в інтерв’ю виданню LB.ua.

При цьому Шефір не впевнений, що Зеленський знову стане актором і буде грати, наприклад, у “Вечірньому Кварталі”. Новоспечений держчиновник вважає, що колишній лідер “Кварталу 95” сконцентрується на продюсерській діяльності.

“Володимир Олександрович вже давно не просто актор, а продюсер з великої літери. Він сценарист, організатор, движок – паровозик, який рухає вагончики. Бути йому чи не бути актором після президентства – питання, на яке мені самому цікаво почути відповідь. Але я впевнений, що він зможе залишитися продюсером і створювати велике хороше кіно”, – зазначив Шефір.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також чиновник зізнався, що його мрія – після держслужби повернутися до творчої роботи. Більше того, він “рахує дні” до того моменту. Адже Шефір, Зеленський та інші “кварталівці” хочуть робити велике кіно.

“Взагалі наша мрія – це “Оскар”, – сказав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...