facebook

Ірину Геращенко тицьнули носом в нахабну брехню на очах у всієї країни(відео).

Віцеспікер Верховної Ради і представник партії Порошенка “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко зробила гучні заяви в ефірі політичного шоу “Право на владу” на “1+1”.

Ірині нагадали про обіцянки, які вона дала 6 липня:

“Ви обіцяли, що парламент проголосує за закон про імпічмент та за закон про незаконне збагачення. Що сталося? Чому не проголосували?”

Під час питання соратниця Порошенка нервово посміхалася, кивала головою і намагалася зробити вигляд, що не переживає на рахунок питання. Після того, як вона його почула, то відразу спробувала виправдатися і викрутитися:

“Ми проголосували за закон “Про тимчасові слідчі комісії” (ТСК), де зафіксована процедура імпічменту. Ми озвертаємось до шановного пана Разумкова, щоб Зеленський підписав цей закон. Що стосується закону “Про незаконне збагачення”, то я наполягаю на тому, що чинний парламент повинен за нього проголосувати. Важливо, щоб ми зібралися на цю позачергову сесію”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ведуча перебила її, запитавши, чому досі не зібралися. Разумков теж попросив не маніпулювати термінами, так як сесія ще не закінчена і їх просили зібратися на позачергове засідання, а не сесію.

“Я хочу відзначити, що відбулося урочистое закриття сесії ВР”, − намагалася виправдатися Геращенко.

Проте, вона вважає, що все одно, парламент повинен додатково зібратися, як того просить Володимир Зеленський, і розглянути питання, які залишилися.

Разумков вирішив вставити свою ремарку, так як Геращенко відповіла не на те питання, яке їй задавали:

“Закон “Про імпічмент” не проголосований. Ви говорите про закон про ТСК, де прописана процедура імпічменту. Позиція президета була чіткою − не треба, як звичайно, займатися законодавчим спамом і скидати все в один горщик. Потім це не працює.”

Геращенко моментально почала відповідати в стилі партії “Європейська солідарність” і акцентувати свою увагу на тому, що потрібно створювати закони, як в Європі, а там процедура імпічменту прописана в законі про ТСК. А далі, перейшла до нападок на Разумкова. Той, у свою чергу, запитав, коли Геращенко або представник партії вибачиться перед ним і Зеленським за той бруд, який їх політсила вилила під час президентських виборів.

“Я, як громадянка України, очікую того, що вся ваша команда вибачиться за всю ту грязь, що 5 років так само лив пан президент на Україну в своїх шоу.” − відповіла Геращенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...