facebook

“Порошенко вигадує іншу реальність”: Гройсман жорстко висловився про експрезидента

Володимир Гройсман заявив, що партія “Європейська солідарність” будує свою політичну компанію на брехні. В свою чергу у партії Петра Порошенка відповіли, що глава Уряду і сам вдається до соціологічних маніпуляцій.

Відповідне відео Гройсман опублікував у Facebook.

За словами Гройсмана, останні декілька тижнів ЗМІ та соціальні мережі переповнила політтехнологічна гра.

Мета цієї гри полягає у такому: “Не голосуйте за демократичні партії, бо вони – непрохідні, а голосуйте лише за одну партію – Петра Порошенка”.

Також глава Уряду зазначив, що зараз багато соціологічних досліджень, які по-різному визначають, хто проходить у Верховну Раду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гройсман закликав усіх політиків не вводити людей в оману. Народ сам має вирішити, за кого віддати свій голос.

Також він розраховує на підтримку правоохоронних органів у цьому питанні.

У “Європейській солідарності” відповіли на заяву Гройсмана. Вони заявили, що усю кампанію проводили максимально коректно та стримано щодо усіх учасників виборів.

У пресслужбі партії Порошенка прокоментували, що не реагують на агресію з боку Гройсмана. Зазначили, що глава Уряду “цілком і повністю зобов’язаний партії своє кар’єрою.

Також у “ЄС” додали, що кілька років тому його висловлювання пролунали б як сміливість, але зараз він демонструє інші риси характеру.

У “ЄС” вважають, що партія Гройсмана належить до кола тих політичних партій, які “розпорошують голоси проєвропейськи орієнтованих виборців і збільшують бонус для п’ятої колони”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...