facebook

Смертельна дтп під Полтавою сталася з вини головного “СЛУГИ НАРОДУ” Області: Подробиці

У ДТП під Полтавою загинула мати 12-річної дівчинки

Смертельна ДТП під Полтавою за участю автомобілів Toyota Corolla та ВАЗ-2109 13 липня, в результаті якої загинула жінка і були травмовані ще чотири людини, сталася з вини бізнесмена Олексія Сердюкова, керівника місцевої обласної партії “Слуга народу”. Саме він перебував за кермом іномарки, яка мчала по зустрічній смузі та лоб у лоб врізалася в іншу машину. Засновник групи проектів “Зміст” пояснив, що під час обгону в його авто провалилася передача, що і превело до трагічних наслідків.

Про це Сердюков, який курирував передвиборну кампанію кандидата в народні депутати від “Слуги народ” Дмитра Нальотового, написав у своєму Facebook 14 липня.

Крім нього в автомобілі також була журналістка Олена Пашетних (Кузіна) – вона також постраждала в ДТП на автодорозі “Полтава-Диканька” між селами Бричківка і Сорочин Яр. Toyota Corolla після зіткнення загорілася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В автомобілі ВАЗ перебувала подружня пара та їх 12-річна донька. Всіх госпіталізували, однак жінка померла в реанімації внаслідок важких травм у 1-й міській клінічній лікарні у Полтаві.

“Вчора сталося страшне За кермом автомобіля був я, Олена сиділа ззаду. Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг закінчити обгін. Праворуч був автомобіль, я спробував з’їхати на узбіччя, але було пізно. Це все не знімає з мене відповідальності…

…У мене перелом тазу, Лена у важкому стані. Немає слів, які можна сказати щоб стало легше родичам загиблої дівчини. Єдине що ми можемо зробити – пообіцяти взяти на себе всі витрати пов’язані з лікуванням та іншими витратами, пов’язаними із ситуацією та лікуванням інших потерпілих.

За фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху). Також поліція з’ясовувала, хто перебував за кермом іномарки. Зараз Сердюков в мережі зізнався, що це був він.

У коментарях до цього зізнання користувачі мережі зауважують, що виправдань такій поведінці на дорозі немає. Також звучать співчуття родині загиблої.

Ви робили свідомо небезпечний маневр, ще й позаду машини, яка так само йде на обгін машини… Ви не думали про наслідки. А тепер ви намагаєтеся виправдатися і дати грошей постраждалим…. І жодного слова про те, що готові понести справедливе покарання в суді. Ви позбавили дівчинку мами. І невідомо чим для самої малечі закінчиться ваша гонка.
Якась дуже мутна історія з проваленою передачею, відео аварії просто жахливе, цікаво, якщо б пані Саєнко почала розповідати про провалену педалі – багато хто б її підтримали? Дуже сумно, дуже страшно, що хтось через чийсь поспіх – втратив маму і дружину! Щиро співчуваю родині загиблої!
Всі тут такі святі, ніколи не перевищувати і не робили дурні вчинки за кермом! Він не правий і йому з цим жити Чи думаєте він ідіот і сам не розуміє всю серйозність ситуації?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...