facebook

Вбили рідну мама: Нові подробиці цинічної розправи на Закарпатті

Труп рідної матері брат із сестрою викинули в річку. Розправа приголомшила всю Україну, її “детально спланували”

Суд виніс вирок винним у жорстокому злочині на Закарпатті.

Хустський районний суд визнав винними 18-річного хлопця і його 15-річну сестру в умисному вбивством їх матері.

Ця моторошна справа потрясла країну ще взимку 2017 року. Як кажуть співробітники поліції, конфлікт в родині виник через дочку убитої. Дівчина попалася на крадіжці, а її мати збиралася повідомити в відповідні органи про злочин, передає politeka.net.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Коли вона заснула, хлопець з дівчиною, використовуючи кухонний ніж і качалку, завдали їй величезну кількість смертельних ударів. Після вбивства, жінку завернули в ковдру і викинули в річку”, – сказано в повідомленні.

Першим схаменувся чоловік убитої. Він вважав, що жінка просто пішла з дому і зникла. Після огляду будинку, поліцейські знайшли плями крові, а діти поводилися занадто дивно і їх свідчення не співпадали. Оголене тіло зниклої поліцейські виявили під мостом річки Тиса.

Варто відзначити, що всі, хто знав цю родину говорять, що все у них було добре. Через деякий час в місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що діти збиралися убити і батька сімейства.

В підсумку суд визнав обвинувачених винними в скоєнні умисного вбивства і засудив кожного до 14 років позбавлення волі. Крім того, кожен з них повинен виплатити по 400 тисяч гривень чоловіку загиблої жінки за завдану злочином моральну шкоду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...