facebook

Мер Києва прямо зараз був звільнений зі скандалом. Кличко порівняв Зеленського з Яноковичим

Мер Києва прямо зараз був звільнений зі скандМер міста Києва Віталій Кличко заявив , що у нього відбулася зустріч з Президентом Володимиром Зеленським. На ній Президент повідомив Кличко, щоб він готувався звільнити пост мера.

«Вчора ввечері у мене відбулася зустріч з Президентом Зеленським. Говорили спокійно. Президент підтвердив чутки про розділення повноважень. Глава КМДА – його вертикаль і він збирається призначити туди свою людину», – повідомив Кличко.

Мер Києва був задоволений тим, що Зеленський повідомив йому цю новину особисто. Однак, підсумками розмови з Президентом, залишився незадоволений.

За словами Кличка, він намагався переконати Зеленського, призначити дострокові вибори для того, щоб кияни могли самі вибрати гідну кандидатуру. Однак, Президент залишився при свалом. Кличко порівняв Зеленського з Яноковичим.

Кличко розповів, що в бесіді з Зеленським він заявив йому про те, що звільнення міра таким чином – це повернення методів Януковича.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Кличка, він намагався переконати Зеленського, призначити дострокові вибори для того, щоб кияни могли самі вибрати гідну кандидатуру. Однак, Президент залишився при своїй думці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...