facebook

На північ Італії обрушився ураган: фото і відео наслідків стихії

Найбільше від негоди постраждав розташоване на узбережжі Адріатичного моря містечко Мілано-Маріттіма

Через місяць після того, як на італійську Ломбардію обрушилися потужні зливи, принісши із собою зсуви і повені, північ країни знову вирішила випробувати негода.

Так, провінцією Равенна пронісся ураган, який завдав шкоди приморським містечкам, поваливши безліч дерев і зруйнувавши десятки автомобілів.

Як пише La Reppublica, найбільше від стихії постраждало розташоване на узбережжі Адріатичного моря містечко Мілано-Маріттіма.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Місцеві жителі поділилися відео наслідків урагану – на знятих кадрах видно сотні повалених дерев, розбиті автомобілі і зруйновані будівлі на пляжі. Також були пошкоджені будівлі ресторанів.

Через дерева, які повалило поперек доріг, зламаних стовпів і дорожніх знаків транспортний рух виявилося практично неможливим.

Наразі відомо про одного постраждалого в результаті негоди.

Водночас в місті Пескара (область Абруццо) пройшов великий град, після чого 18 осіб звернулися до лікарень з травмами та пораненнями.

Складна ситуація спостерігається і в районі Ріміні. Тут проливні дощі викликали локальні повені.

Через негоду в більшості провінцій майже всіх областей півночі та центру Італії був оголошений жовтий рівень погодної загрози, а в Тоскані частково ввели помаранчевий, передостанній, рівень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...