facebook

У спаленої жінки зупинялось серце: ввели в кому

22-річній Анастасії Ковальовій із Запоріжжя, яку облив бензином і підпалив наречений, провели другу операцію 9 липня.

В операційній у жінки зупинилося серце, проте медикам вдалося її реанімувати. Після операції жінку ввели у медикаментозний сон і відвезли до окремого боксу, кудиМедики досі не беруться робити жодних прогнозів, стан пацієнтки називають важким, але стабільним. Анастасія була спортивною, не курила та не вживала алкоголю, тож природні особливості організму дають підстави вірити в те, що вона видужає, передає regionnews.net.ua.

Також батьки жінки шукають закордонні клініки, де лікують пацієнтів із такими важкими опіками. Розглядають варіанти у США, пише zp-inform.com.ua.

Анастасію Ковальову 2 липня облив бензином і підпалив наречений 28-річний Віталій Чайковський. Це сталося на вул. Лахтинській, 17, біля багатоповерхівки, де пара мешкала. Жінка отримала опіки 90% поверхні тіла. За її життя борються медики міської лікарні №5. У Віталія Чайковського обгоріли кисті рук. Після огляду лікарів його затримали. 4 липня Хортицький районний суд Запоріжжя арештував чоловіка на 60 діб без права на заставу. У суді плакав, просив пробачення. Провину заперечував. Казав, то був нещасний випадок. не пускають навіть батьків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...