facebook

В Одесі помер чоловік через побиття охоронцем нічного клубу

Поліцією затримано охоронця нічного клубу, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження відвідувачу закладу. Внаслідок удару по голові потерпілий впав та втратив свідомість. Після госпіталізації він помер у медичному закладі. По це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Одеської Області.

Подія сталася вночі біля розважального закладу в центрі міста.

36-річний одесит втрутився у конфлікт між приятелем та охоронцями нічного клубу, намагаючись його припинити. Один з учасників події наніс чоловіку удар в область голови, від якого останній упав на тротуар. Потерпілого було негайно госпіталізовано до реанімаційного відділення медичного закладу, в якому він згодом помер.

За підозрою у нанесенні одеситу тяжких тілесних ушкоджень співробітниками Приморського відділу поліції викрито 24-річного охоронця закладу. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі проводять необхідні процесуальні заходи в рамках розпочатого кримінального провадження та встановлюють повні обставини події.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...