facebook

Загибель військових в ДТП: прокуратура буде розслідувати порушення правил експлуатації машини

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил експлуатації транспортної машини, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування в указаному провадженні доручено слідчим Теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому. Про це УНН повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Двоє військовослужбовців загинули під час дорожньо-транспортної пригоди на 64-му кілометрі траси Київ-Чоп. Аварія за участю автомобіля конвою Житомирського загального відділу Військової служби правопорядку “Газель” та автомобіля Toyota під керуванням цивільної особи сталася 9 липня приблизно о 2 годині 30 хвилин поблизу с. Калинівка Макарівського району Київської області. 7 військовослужбовців та водій Toyota отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Toyota не впорався з керуванням та зіткнувся з задньою частиною автомобіля конвою, у результаті чого останній перекинувся та загорівся.

На місце пригоди виїздила група співробітників військової прокуратури Житомирського гарнізону на чолі з військовим прокурором гарнізону.

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення правил експлуатації транспортної машини, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 415 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування в указаному провадженні доручено слідчим Теруправління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Київській області зареєстровано також кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...