facebook

Зеленський-Путіну щодо “телемосту”:”Надо пагаваріть-поговоримо в Мінську,чий Крим і кого нема на Донбасі”.

Президент в Україні викликав лідера Кремля «поговорити» на нейтральній території.

За анонсом на російському телебаченні «телемосту» із українським телеканалом NewsOne, за фактом належним куму Путіна Медведчуку, послідувала жорстка і, що важливо, ошвидка реакція глави України.

Володимир Зеленський на офіційній сторінці у Facebook виступив із відеозверненням, по-перше, до українців, по-друге – до президента РФ Володимира Путіна. Спершу гарант звернувся до співгромадян: «Нада пагаваріть? Згоден.

Давайте поговорим. Спочатку, дорогі українці, з вами. Ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голову. Анонсований телеміст – це просто дешевий, але небезпечний PR-хід перед виборами. Мета якого – знову поділити вас, всіх українців, на два табори», – заявив Зеленський.

Далі промова Зеленського була звернена до вождя Кремля. Український лідер запропонував останньому, з огляду на те, що назріла потреба поговорити, зустрітися і поговорити про те, «чий Крим і кого там нема на Донбасі» у білоруському Мінську – в компанії президента США Дональда Трампа, президента Франції Еммануеля Макрона, прем’єра Великої Британії Терези Мей і канцлера ФРН Ангели Меркель. «Хочу обратиться к президенту РФ Владимиру Путину. Надо поговорить? Надо. Давайте. Обсудим, чей Крым и кого там нет на Донбассе.
Компанию для разговора предлагаю следующую: я, вы, президент США Дональд Трамп, премьер Великобритании Тереза Мей, канцлер ФРГ Ангела Меркель, президент Франции Эммануэль Макрон. Место? Думаю, Александр Григорьевич Лукашенко с удовольствием примет нас с вами в Минске», — відреагував український президент.
Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...