facebook

Познайомився для інтиму,а потім вбив і розчленував труп.

У Запоріжжі чоловік вирішив добряче розважитись. Для цього познайомився з жінкою у місцевому парку та запропонував вступити у сексуальні відносини. Жінка погодилась, та якби вона знала, чим для неї закінчиться ця пригода…

Так, до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одній з квартир знайдено розчленований труп невідомої жінки. Про це інформує відділ комунікації поліції Запорізької областв.

Вказується, що на місці події слідчо-оперативною групою було виявлено тіло жінки у віці близько 35-40 років, поліцейськими проведено огляд і зібрані речові докази.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами, поліцейські встановили особу та місцезнаходження підозрюваного. Громадянина 1977 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що 3 липня зловмисник, за місцем свого мешкання під час раптово виниклого конфлікту з малознайомою жінкою, вдарив її по голові та ліг спати. Від отриманої травми потерпіла померла. Наступного дня чоловік розчленив тіло та деякі частини викинув.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...