facebook

На Хмельниччині мати “здала в оренду” дітей за 5 тисяч гривень

На Хмельниччині засуджено жінку, яка “здала в оренду” для жебракування двоє малолітніх дітей. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Досудовим розслідуванням, проведеним слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у серпні минулого року 32-річна жінка, переслідуючи корисливі мотиви, вирішила здійснити незаконну угоду відносно двох своїх дітей – хлопчиків віком 2 та 6 років.

Для цього уродженка Вінниччини, проживаючи у місті Хмельницькому, активно підшукувала потенційних клієнтів для подальшої передачі діток за відповідну плату в “подобову оренду” для примушування до жебракування.

Горе-матір було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання 5 тис. грн., які зловмисниця отримала за передачу дітей на один день оренди.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Роман Нараган, за результатами розгляду обвинувального акту у вказаному кримінальному провадженні особу визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 (незаконна угода відносно малолітніх дітей) Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду їй призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Засуджена продовжує утримуватися під вартою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...