facebook

Масові заворушення в Одеській області: Поліція затримала обвинуваченого у вбивстві дівчинки

Місцеві жителі розповіли подробиці початку протистояння в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області.

10_main_ukr

Як повідомляє Бессарабія.Інфо з посиланням на місцеву поліцію, правоохоронці вже затримали 20-річного представника ромської національності, підозрюваного у вбивстві 8-річної дівчинки (за іншими даними – 9-річної), який раніше втік з села Лощинівка, де і проживав.

Зазначимо, після виявлення вбитої дитини в цьому селі близько 200-300 місцевих жителів вирушили до будинку, де проживають ромські сім’ї. У селі почалися заворушення. Влада і поліція заспокоювали натовп.

У коментарі журналістам місцеві жителі заявили, що представники ромів у селі регулярно брали участь у протиправних діях: дрібних крадіжках, залякуваннях, займалися здирством.

На в’їзді в село була виявлена група правоохоронців з автоматами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про деталі вбивства

Місцеві жителі виявили труп дівчинки у занедбаному будинку з ознаками насильницької смерті та зґвалтування. Обвинувачений у вбивстві був знайомим вітчима дівчинки. Напередодні вони випивали алкогольні напої у барі, де працює мама загиблої. Після роботи вона прийшла додому і не знайшла дитини. Родина та сусіди розпочали пошуки зниклої. Її знайшов місцевий пастух вже під ранок близько 7:40.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...