facebook

Боксер Ф’юрі назвав Кличка шахраєм та заздрісником

Суперважковаговик із Великої Британії Тайсон Ф’юрі надіслав чергову порцію ненависті та обізвав Володимира Кличка шахраєм, повідомляє УНН з посиланням на “TalkSport”.

“Кличко був хорошим чемпіоном і побудував відмінну кар’єру, але я взагалі не поважаю його як особистість. Він хронічний шахрай і заздрісник. Перед боєм з Кличком я був явним аутсайдером, мої шанси оцінювали як один до десяти. Перемога для нього була настільки важливою, що Володимир був готовий на все, навіть на обман”, — розпочав наш боксер.

За словами британця, напередодні їхнього бою Кличко вдавався до різних засобів, щоб здобути перемогу.

“Спочатку під час зважування ваги показали мені аномально низьку цифру. Правильне зважиення відбулося тільки з другої спроби. Таким чином Кличко намагався вплинути на мене психологічно. Володимир носив спеціальні черевики, щоб здаватися одного зросту зі мною. Крім того, впевнений, що для бою Кличко хотів використовувати занадто м’який канвас. Українець спеціально готувався до такого покриття на рингу, а я опинився на ньому вперше. Але в результаті настил все ж замінили. Мене змусили битися в незручних рукавичках, а представникам моєї команди не дозволили спостерігати за тренуванням Кличка”, — наголосив британець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...