facebook

В Україні завершився весняний призов в армію

У ЗСУ кажуть,що військкомати виконали завдання щодо призову на 100%,але озвучена цифра призовників нижча,ніж ухвалив Кабмін.

В Україні завершився весняний призов на строкову військову службу у 2019 році, призвано і скеровано у війська 17 370 осіб. Про це повідомляє Управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ в середу, 3 липня.

Зазначається, що протягом квітня-червня на строкову службу були призвані чоловіки 1992-1999 років народження. Військові комісаріати виконали державне завдання на 100%.
Зокрема, у Збройні сили України було скеровано 9000 осіб, Нацгвардію – 5152 особи, Державну спеціальну службу транспорту – 600 осіб, Держприкордонслужбу – 2618 осіб.
“Процес комплектування частин і з’єднань призовниками тривав без збоїв і відповідно до визначених планів і графіків відправки”, – йдеться в повідомленні.
Строковики, як зазначено, проходитимуть службу у всіх регіонах України, за винятком зони проведення операції Об’єднаних сил.
“Тисячі чоловіків, які поповнять армійські лави в цей період, стануть на охорону стратегічно важливих об’єктів ЗСУ”, – додали в Сухопутних військах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...