facebook

На Харківщині в результаті ДТП загинуло подружжя

У Миколаївський області сталася ДТП  за участю двох мікроавтобусів, в результаті якої одна людина загинула і 15 осіб отримали поранення.

На Харківщині в результаті аварії загинули двоє осіб. Окрім цього, постраждала 12-річна дівчинка. Про це повідомили УНН у відділі комунікації поліції Харківської області.

Так, 2 липня на автошляху “Красноград-Перещепине” поблизу міста Красноград водію авто “Mercedes” під час руху стало зле. Він не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним авто з послідуючим зіткненням вантажівки з рейсовим автобусом сполученням “Суми-Запоріжжя”.

Внаслідок ДТП в автобусі ніхто не постраждав.

На місці пригоди загинули 37-річний водій іномарки та його 39-річна дружина, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні. Також постраждала малолітня донька загиблої. 12-річна дівчина отримала перелом руки. Її госпіталізували до хірургічного відділення Красноградської лікарні. Стан її здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Зараз всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...