facebook

На Харківщині святкування випускного закінчилося смертю школяра

Юнак повернувся зі свята,ліг спати і більше не прокинувся.Поліцейські експерти виявили тілесні ушкодження.

У Харківській області 17-річний юнак загинув після святкування випускного вечора. Про це в понеділок, 1 липня, повідомляє прес-служба поліції області. У поліцію про подію повідомила бабуся загиблого. За її словами, онук повернувся зі святкування близько 23.00 в стані алкогольного сп’яніння, ліг спати і більше не прокинувся. Близько 16.00 наступного дня бабуся виявила, що онук помер.

Експертне дослідження встановило тілесні ушкодження у загиблого, після чого слідство з’ясувало деталі події. Зокрема, встановлено, що 29 червня близько 22.00 біля школи в селі Таранівка (Зміївський район Харківської області) між двома хлопцями сталася сварка. В ході конфлікту один з них кинув другого через себе, той впав і вдарився головою об асфальт. Отримані ушкодження згодом приведи до смерті, вважають в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч.2 ст.121 КК України). 17-річний опонент загиблого затриманий, йому загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 10 років

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...