facebook

Затриманий застрелився у відділку поліції

У Костянтинівці Донецької області затриманий за грабіж чоловік застрелився у відділенні поліції.

Чоловіка затримали за те, що він напав на перехожу, кілька разів ударивши її. Спочатку жінка змогла втекти, однак нападник наздогнав її і пограбував. Правоохоронці оперативно розшукали чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

“Зловмисником виявився раніше судимий місцевий житель 1991 року народження. За результатами медичного огляду, він перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,6 проміле)”, – йдеться в повідомленні.

Підозрюваного доставили до Костянтинівського відділення поліції. За попередніми даними, перебуваючи в службовому кабінеті, під час процесуальних дій затриманий заволодів зброєю поліцейського та вчинив самогубство.

“За фактом розпочато службове розслідування. На час його проведення начальник Костянтинівського відділення поліції та відповідальний від керівництва відсторонені від виконання службових обов’язків. Про факт повідомлено у Державне бюро розслідувань. На місці працюють співробітники ДБР за сприянням керівництва поліції Донецької області”, – наголошується в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...