facebook

Батько хлопчика, якого знайшли мертвим у валізі, перебуває у в’язниці

Батько 2-річного хлопчика, якого 27-го червня було знайдено мертвим у валізі на околиці Чернівців, відбуває покарання у виді позбавлення волі. Про це УНН повідомили в прес-службі поліції Чернівецької області.

“Батько дитини наразі відбуває покарання за скоєння майнового злочину”, — повідомили в поліції.

Зі слів співрозмовниці, станом на 17:30 нової інформації щодо місцезнаходження матері хлопчика — Анни Пілявської, до поліції не надходило.

“Поки що нічого нового. Те, що було на момент прес-конференції (орієнтовно 14 година за київським часом — ред.), залишається в силі”, — сказала вона.

Раніше сьогодні стало відомо, що поліцейські Буковини та сусідніх областей продовжують пошуки Анни Пілявської, матері 2-річного хлопчика, знайденого мертвим у валізі.

У Поліції зазначають, що Анна Пілявська приїхала до Чернівців приблизно місяць тому і проживала разом із сином у орендованому помешканні. Також встановлено, що в ніч з 26-го на 27-ме червня жінка самостійно доставила валізу з тілом сина на місце, де його в подальшому було знайдено перехожими.

У поліції повідомили, що під час судово-медичної експертизи на тілі хлопчика не виявлено ознак насильницької смерті. Для встановлення причин смерті призначено додаткові дослідження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...