facebook

Клімкін за червень отримав зарплату у понад 42,5 тис.грн.

Розмір заробітної плати міністра закордонних справ України за червень склав 42 571 грн. Про це повідомили у прес-службі МЗС України у відповідь на запит журналіста УНН.

“Нарахована заробітна плата Міністра закордонних справ України за червень 2019 року склала 42 571 гривні 03 копійки”, – йдеться у відповіді.

Згідно з наданими даними, середня заробітна плата за червень у міністерстві склала 24 906 гривні 24 копійок.

Нагадаємо, що за березень Клімкін отримав зарплату у 61 109,47 грн.

Як повідомляв УНН, у травні Клімкін написав заяву про відставку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наприкінці травня у Верховну Раду надійшли проекти постанов про звільнення з посади міністра оборони Степана Полторака, про звільнення з посади голови СБУ Василя Грицака, а також про звільнення з посади міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Втім, Рада не підтримала відставку Клімкіна з посади міністра закордонних справ і, відповідно, не ухвалила постанову про його звільнення.

Згодом у Верховній Раді зареєстрували проекти постанов Президента Володимира Зеленського щодо звільнення з посади міністра закордонних справ Павла Клімкіна та призначення на цю посаду Вадима Пристайка.

Клімкін закликав депутатів ВР підтримати його прохання про відставку.

Наразі Клімкін продовжує виконувати свої обов’язки у статусі “в.о.”, поки не буде призначений новий очільник міністерства.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...