facebook

Винних всеодно рано чи пізно настигне покарання – через 12 років хлопця чекає покарання

Представники правоохоронних органів затримали підозрюваного в скоєнні двох убивств. Чоловік перебував у розшуку цілих 12 років.

02c1ac020054aaf952bb1338950664c0

Спочатку пошук обвинуваченого був утруднений тим, що він зник з місця події, виїхав за межі країни і деякий час проживав у сусідній державі.

Нагадаємо, що трагічна подія сталася в Чорноморську (Іллічівськ) влітку 2004 року. На пляжі між туристами і місцевими жителями сталася сварка, яка переросла в бійку. Один з учасників конфлікту – 19-річний Іллічівець завдав ножові поранення двом іногороднім, один з яких помер на місці, а інший був доставлений в реанімацію Іллічівської міської лікарні. Однак лікарі не змогли врятувати потерпілого.

Підозрюваний у вбивстві зник в невідомому напрямку, а його спільники були затримані і покарані по всій строгості закону.

За словами поліцейських, пошук злочинця не припинявся всі ці 12 років. В ході слідчо-розшукових заходів вдалося встановити, що молода людина повернувся на батьківщину, періодично працює на будівництвах в Одесі і проживає в будинку рідної бабусі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На даний момент зловмисника вдалося затримати і взяти під варту.

Ведуться досудові розгляди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...