facebook

У Херсонській області випускний вечір закінчився масовою бійкою

Ближче до ночі двоє нетверезих випускників вплуталися в скандал з двома відвідувачами кафе, які теж були п’яні

Група людей, які відзначали випускний вечір, зчепилися з іншими відвідувачами закладу. Портал Кһегѕоп. net поділився подробицями масового побоїща.

Як стало відомо, випускники з Великолепетиського району разом з батьками святкували закінчення школи в кафе на трасі між містом Таврійському і селом Малокаховка. Захід розпочався з двох годин дня і затягнулося до другої ночі. Гості випили значну кількість алкоголю. При цьому колишні школярі вживали спиртне, не відстаючи від дорослих.

Ближче до ночі двоє нетверезих випускників вплуталися в скандал з двома відвідувачами кафе, які теж були п’яні. Опоненти викликали по мобільному телефону викликали підмогу з Таврійська. А учнів підтримали батьки.

Незабаром у дворі закладу побилися близько п’ятнадцяти. Проте свідки викликали співробітників поліції, які швидко вгамували забіяк. У Каховському відділі Національної поліції повідомили, що за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження. Але учасників бійки відпустили додому, зобов’язавши з’явитися за викликом слідчого. Замість вузів деякі школярі можуть відправитися за ґрати.

В ході конфлікту постраждали дві людини. 17-річному хлопцеві зламали ніс і пошкодили голову. А його батько отримав кілька синців та забоїв. Їм оперативно надали медичну допомогу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...