facebook

Школярки піддавалися знущанням вчителя протягом чотирьох років: “заманював сигаретами”

Учитель історії впродовж багатьох років розбещував школярок

Педагог возив учениць на турніри інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?»,  А під час поїздок споював дівчат і вимагав доставити йому задоволення».

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Кричущий інцидент стався в російському місті Казані. Вчитель історії Айрат Мухарлямова звинуватили в сексуальних домаганнях до школярок. Дівчата стверджують, що домагався їх учитель протягом 4 років – в 2013-2017 роках. Мухарлямов в той час працював одразу в декількох кращих навчальних закладах столиці Татарстану.

Перевірку щодо педагога почала прокуратура Казані. Її призначили за матеріалами місцевих ЗМІ. Сім колишніх учениць Айрат Мухарлямова розповіли про те, як учитель історії споював їх і роздягав під час турнірів гри «Що? Де? Коли?».

Колишні учениці вчителя історії розповіли в деталях, що він вимагав від них. У якості заохочення педагог пропонував дівчатам блок сигарет, стверджує жертва сексуального домагання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сам Айрат Мухарлямов заявив, що ніяких сексуальних домагань під час його поїздок з ученицями на турніри не було. Керівництво школи, де працював учитель, запевняє, що скарг на нього не надходило. Однак, педагога відсторонили від роботи в таборах ЩДК для казанських учнів – як зазначили організатори, через «своєрідні» методи роботи з дітьми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...