facebook

Ґвалтував 2-річну дитину: кіберполіція вистежила педофіла за тематичними групами в мережі

Зловмисник вказав, що ґвалтував дитину для власного задоволення і знімав все це на відео


Ґвалтував 2-річну дитину: кіберполіція вистежила педофіла за тематичними групами в мережі

Кіберполіція затримала чоловіка, який ґвалтував 2-річну дитину.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на прес-службу кіберполіції України.

Пояснюючи свої дії, зловмисник вказав, що ґвалтував дитину для власного задоволення і знімав усе це на відео. Порноконтент поширював у тематичних групах в мережі. Чоловік зараз заарештований терміном на 60 діб, йому вже оголошено про підозру.

“Працівники Придніпровського управління кіберполіції спільно зі слідчими поліції Запоріжжя, щодо процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури № 3, викрили у таких діях 23-річного жителя Запоріжжя. Він був учасником багатьох закритих груп, де учасники розповсюджували контент виключно з дитячою порнографією. Працюючи незалежним фотокореспондентом, чоловік також підробляв фотозйомками на дитячих святах і спортивних змаганнях. Деякі з цих фото він також пересилав учасникам закритих груп”, — зазначено в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як встановили співробітники кіберполіції, близько року тому для збагачення власної колекції дитячої порнографії, а також власного задоволення, зловмисник зґвалтував на той момент 2-річну дівчинку. Помітивши, що вона не розповіла про це матері, чоловік ще кілька разів ґвалтував дитину. При цьому свої дії він знімав на фото та відеокамеру. Отриманий контент поширював в мережі, щоб отримати унікальний контент від учасників таких груп, тим самим провокував інших учасників груп до подібних дій.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...