facebook

У Польщі нагородили українця за героїчний порятунок жертв ДТП: гідний поваги.

У Польщі нагородили українця,який врятував чотирьох людей у масовій ДТП.

У Польщі нагородили українця Андрія Сироватського за порятунок людей під час масової ДТП на трасі. Як стало відомо, жахлива автопригода сталася 9 червня, пише ТСН.

Голова уряду воєводства, у якому відбулася аварія, особисто вручає Андрію Сироватському диплом за мужність. «Я дякую, що можу познайомитися з такою людиною, як ви. Не тільки з сильною, але й з добросердечною», – заявив Ольгерд Геблевіч.

9 червня водій вантажівки поблизу Щецина не встиг загальмувати і протаранив сім авто. Від удару деякі машини загорілися. Український водій саме проїжджав повз і не роздумуючи, дістав вогнегасник зі своєї автівки і почав гасити полум’я. Коли той спорожнів, кинувся рятувати людей із задимлених автівок. «Я побачив, як хтось із задимленої машини поклав руку на скло. Я не міг відчинити двері. Тоді розбив вікно і витягнув жінку. Потім була ще одна жінка, що заплуталася у паску безпеки. Інший водій автівки витягнув чоловіка, але того врятувати не вдалося», – пригадує Андрій.

Усього Андрію вдалося врятувати двох жінок і двох дітей. Тоді в аварію потрапили шістнадцятеро людей і шестеро з них загинули. Дружина і донька рятівника розповідають, він досі картає себе за те, що не зміг урятувати всіх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...