facebook

Пошуки дівчинки на Одещині: поліція затримали шахрая, який вимагав з батьків викуп

Поліція затримала шахрая, який вимагав викуп “за повернення” зниклої неповнолітньої Дарії Лук’яненко.

Про це у Facebook перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

“В ході розшукових заходів, спрямованих на встановлення місцеперебування неповнолітньої Дарії Лук’яненко, приходиться відволікатися на встановлення покидьків, які використовують горе батьків для особистого збагачення. Вчора матері дитини зателефонував невідомий, який за визволення дитини запросив 10 тисяч доларів США. Вже сьогодні зранку цей 24-річний неодноразово засуджений відморозок був встановлений й затриманий в Миколаївської області”, – йдеться в повідомленні.

За словами посадовця, “покидьок пояснює, що це його товариші з колонії попросили через “конференц-зв’язок” зв’язатися з батьками зниклої дитини, щоб заробити грошей”.

“Що далі з ним, на моє переконання, він за шахрайство та вимагання грошей повинен поїхати до своїх “друзів по спільної конференції”, якщо це підтримає прокурор”, – резюмував Аброськін, додавши, що пошуки дитини тривають.

Нагадаємо, в Одеській області тривають пошуки 11-річної Дарини Лук’яненко. 13 червня о 14.00. годині дівчинка пішла до танцювального гуртка та до теперішнього часу місце знаходження її невідомо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...