facebook

Трамп радить Лондону негайно замінити мера.

Президент США давно не в захваті від лондонського градоначальника.Під час свого останнього візиту до Британії Трамп назвав мера Лондона Садика Хана-“відмороженим невдахою”.

Президент США Дональд Трамп розкритикував мера Лондона Садика Хана, заявивши, що британська столиця потребує його заміни.
“Лондон потребує нового мера якомога швидше. Хан – це катастрофа, і далі буде ще гірше”, – написав американський президент у Twitter.
Як зазначає BBC, при цьому Трамп ретвітнув повідомлення правої коментаторки Кеті Хопкінс про сплеск насильства у Лондоні, в результаті якого менш ніж за 24 години загинули троє людей і ще троє були поранені.
Лідер лейбористів Джеремі Корбін назвав “абсолютно жахливим” те, що Дональд Трамп використовує “трагедії вбивства людей, щоб напасти на мера”.
Під час свого останнього візиту до Британії Трамп назвав мера Лондона Садика Хана “відмороженим невдахою” за те, що той заперечував необхідність “розстеляти червоний килим” перед американським президентом.
Хан порівняв риторику, яку використовує президент США для згуртування своїх прихильників, з “мовою” фашистів XX століття”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...