facebook

У Харкові на жінку з немовлям звалився металевий паркан. Відео

На молоду українку з коляскою завалилася огорожа. Відео наслідків. Це жахливо. Бережіть себе

становлено, що за даною адресою проводяться ремонтні роботи
На Харківщині за один день три людини стали жертвами ремонтних робіт. Так, в Куп’янську під час ремонтних робіт впали стіни і поховали під собою 38-річного чоловіка. Ще одна трагедія сталася в Харкові.

У четвер, 13 червня, в Харкові сильний вітер повалив металевий паркан на жінку з дитячим візком і її старшу дочку. На сторінці UA: Харків в Facebook опублікували відеозапис з камер спостереження, розташованих на вулиці Бакуліна в Харкові.

У той день на вулиці дув сильний вітер. У якийсь момент конструкція не витримала напору вітру і перекинулася, б’ючи жінку і її старшу дитину. Як видно з відео, найсильніший удар дістався мамі, оскільки огорожа всією своєю масою впала їй прямо на голову.

Мати і її старша дочка – в лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сильний ураган не тільки повалив паркан, але і зніс захисну стрічку, яка була натягнута на цій ділянці.

Відомо, що огорожу встановили, в зв’язку з ремонтними роботами на території НДІ екологічних проблем.

«Побачив, що тут була жінка і вона трималася за голову. З ними йшли люди, які коляску вчасно зняли. Вона погано чула і була в шоці », – розповідає очевидець події Ільесс Ель Кортбі.Справу розслідує поліція, інформацію про подію поліцейські отримали у четвер, 13 червня в 6:04.

“На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. Встановлено, що за даною адресою проводяться ремонтні роботи. 35-річна мешканка Харкова йшла по вулиці з 12-річною дочкою і везла в колясці 8-місячну дитину. На щастя, дитина, який перебував в колясці, залишився неушкодженим, – повідомили правоохоронці.

Інформацію про інцидент внесли в журнал єдиного обліку. Правоохоронці проводять роботи по встановленню всіх обставин події.

Через травмування людей на вулиці Бакуліна поліція відкрила кримінальне провадження

«Побачив, що тут була жінка і вона трималась за голову. З ними йшли люди, які візочок вчасно зняли. Вона погано чула і була у шоці», — розповідає очевидець Ільєсс Ель Кортбі. Протягом доби кореспонденти UA: Харків намагалися знайти жінку, на яку у четвер на вулиці Бакуліна впав паркан. За її домашньою адресою двері ніхто не відчинив. Через травмування людей поліція відкрила кримінальне провадження. Випадок слідчі розслідують за статтею «Порушення вимог законодавства про охорону праці». Вона передбачає штраф або позбавлення волі до 2 років. Із очевидцями спілкувалась Софія Цвєткова

Gepostet von UA: Харків am Freitag, 14. Juni 2019

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...