facebook

Відомого спортсмена-чемпіона жорстоко вбили посеред вулиці: подробиці трагедії

Відомого російського спортсмена-чемпіона застрелили в США, жертвою того ж злочинця став офіцер поліції

Російський сноубордист Дмитро Кольцов застрелений в Лос-Анджелесі. Про це в п’ятницю, 14 червня, повідомляє Los Angeles Times. Вбивство сталося 10 червня. Обвинувачений 30-річний Ретт Маккензі Нельсон, перебуваючи в автомобілі, вистрілив у Кольцова, після того, як між ними відбувся короткий діалог. Злочинець також намагався застрелити людину, що знаходилася поруч з Кольцовим, але не влучив.

Через годину Нельсон вистрілив в потилицю поліцейському, той помер через два дні. Також злочинець звинувачується в пограбуванні заправки і супермаркету в той же день. Повідомляється, що наприкінці травня Нельсон пішов з дому з пістолетом і не повернувся. Крім того, у нього були проблеми з наркотиками. Зараз він перебуває під вартою, йому загрожує довічний термін без права дострокового звільнення або смертна кара.

Дмитро Кольцов входив до складу збірних Росії і Москви по сноуборду, ставав переможцем і призером чемпіонатів Росії. Також він займався скейтбордингом і серфінгом. За два тижні до вбивства Кольцову виповнився 31 рік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...