facebook

Під Запоріжжям затримали групу озброєних зловмисників, які викрали людину

13 червня в 11.51 в Бердянський відділ поліції надійшло повідомлення місцевих жителів про те, що в Бердянську на вул. Північній невідомі зі зброєю силою завантажили чоловіка в свій мікроавтобус і зникли.

Мікроавтобус був оголошений в розшук, через короткий час поліція зафіксувала його в межах міста. Зловмисники 1983 і 1986 року народження затримані, заручника звільнено. Встановлено, що фігуранти викрали потерпілого і під час пересування в автомобілі, погрожуючи застосуванням зброї, вимагали 10 000 доларів США. Згодом чоловік погодився і, коли вони їхали за грошима, підозрювані були затримані оперативниками.

З салону транспортного засобу правоохоронці вилучили 2 гвинтівки, які будуть спрямовані на дослідження в експертно-криміналістичний центр. В даний час вирішується питання про затримання зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Порушено кримінальні виробництва за ознаками ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...