facebook

Викладач штовхнув київського студента в прірву: подробиці трагедії

Прибулим медикам залишалося лише констатувати смерть хлопця

У Києві 12 червня з вікна дев’ятиповерхового будинку вистрибнув хлопець. Про це повідомляє “Інформатор”.

У матеріалі йдеться, що інцидент стався за адресою вулиця Митрополита Василя Липківського, 13. 19-річний хлопець викинувся з шостого поверху, імовірно, через погану оцінки, отриманої в вузі.

Загиблий був студентом Національного медичного університету імені Богомольця. Хлопець отримав погану оцінку в університеті, прийшов додому і, нічого не сказавши рідним, викинувся з вікна.

На місце події прибули медики, проте їм залишалося лише констатувати смерть студента. Поруч з його тілом знаходилися родичі, вони були в стані шоку і відмовилися будь-яким чином коментувати подію.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, «швидка» і слідчо-оперативна група. Деталі трагедії встановить слідство.

Напередодні стало відомо про схожий смертельному інциденті в Києві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У недобудованій дев’ятиповерхівці, яка знаходиться у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

За словами очевидців, спочатку вони почули звук, який нагадує тріск гілок, а потім різкий удар чогось важкого об землю. Кілька людей вийшли на вулицю і побачили на асфальті хлопця. Побачивши ушкодження на його тілі, вони зрозуміли, що врятувати його навряд чи вдасться. На їхню думку, загиблий стрибав з верхніх поверхів, оскільки тіло вилетіло за огорожу. Під час падіння він чіплявся за дерева і зламав кілька гілок.

Були викликані поліція і «швидка». Прибулі на місце правоохоронці оглянули труп людини і знайшли телефон, який був розбитий, тому зв’язатися з родичами не вдалося. Документи у чоловіка були відсутні. На вигляд загиблому до 25 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...