facebook

Судять жінку за вбивство трьох власних дітей

В американському місті Блекстоун штат Масачусетс 35-річну Еріку Мюррей звинувачують у вбивстві трьох власних дітей.

Жінку арештували після звернення сусідки Бетсі Браун. Та випадково побачила, що весь будинок Мюррей встелений фекаліями й сміттям, повідомляє nbcboston.com.

Після огляду будинку правоохоронці знайшли мертве немовля з плацентою у рюкзаку в шафі. Було прив’язане до тіла мертвої собаки в іншій сумці. В іншій шафі, знайшли ще одне тіло новонародженого.

Тіло третьої дитини перетворилось на скелет у одязі й підгузки.

Підозрювана має ще чотирьох дітей від 5-ти місяців до 13 років. Прокурори заявили, що двоє з дітей ніколи не були на вулиці. А 3-річна донька не могла самостійно ходити і відставала у розвитку. По всьому будинку лазили комахи й блохи.

Сусідка вперше побачила нутро будинку, коли до неї на вулиці підійшов 10-річний син Мюррей. Той попросив допомогти заспокоїти дитину в будинку, яка постійно плакала.

“Брудні підгузки, багато брудних підгузків, пляшечки від дитячого харчування, личинки повсюду. Було темно і страшно, повітря було сперте. Підлоги не було видно. Повсюди гнила їжа. Це був найгірший запах, який я коли-небудь відчувала. Дитину, яку я знайшла, вся була у фекаліях”, – розповіла сусідка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рішенням суду будинок вирішили знести. Вирок матері винесе суддя, а не присяжні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...