facebook

На юнака, обвинуваченого у зґвалтуванні сумчанки, нарешті вдягли електронний браслет

10 червня, в ГУ Нацполіції Сумської області на 16-річного Владислава Кривошея одягли засіб електронного контролю. Про це повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко.

Нагадаємо: відповідне рішення суду для виконання поліцією було оголошене іще 5 червня. Але тоді електронний браслет на юнака так і не вдягли. Тоді у відділі комунікацій ГУНП в Сумській області, повідомили, що усього у правоохоронців Сумщини 11 засобів електронного контролю, і всі зараз використовуються.

Сьогодні у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Сумській області повідомили, що проблему дефіциту вдалося вирішити завдяки співпраці із правоохоронцями з сусідньої області, де й взяли електронний засіб контролю.

Нагадаємо: 8 березня близько 23 години у Cумах дівчина поверталася з роботи додому. В одному з провулків поблизу вулиці Троїцької на неї напав невідомий, який ударив її в обличчя та, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував. Як виявилось, ним був 16-річний юнак, який навчається у Сумському кадетському корпусі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...