facebook

Українці не можуть в таке повірити! Зеленський не збрехав та стримав слово: Щойно! Почались apeшти майна сбушників, прокурорів, чиновників часів Порошенка.

Два дні тому Президент України Володимир Зеленський пообіцяв народу України, що кожен корумпований чиновник, прокурор, СБУшник буде позбавлений майна і свободи.Зеленський не збрехав, початок покладено. Суд встав на сторону народу і почав арештовувати майно корумпованих представників режиму Порошенко.

Влада не довговічна. Цього не розуміли представники режиму Порошенко. Вони відверто грабували свій народ і наживалися на сльози матерів і батьків, які безповоротно втратили найцінніше – життя своїх дітей.

Сьогодні суд заарештував майно колишнього заступника глави СБУ Віктора Кононенко, який відомий своєю жадібністю, брехливістю і неймовірною жорстокістю по відношенню до абсолютно безневинним людям.



Підозрюваний у важких злочинах Кононенко вірно служив Порошенко і з абсолютною жорстокістю ставився до простих українців.

Печерський райсуд заарештував майно колишнього заступника глави СБУ Віктора Кононенко.Про це повідомив юрист Андрій Портнов в Telegram 6 червня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Колеги, інформую, що сьогодні, в рамках навчально-виховних заходів з поглиблення демократії, за нашим позовом суд заарештував майно одного з найближчих соратників Порошенко – заступника Глави СБУ Кононенко. Того самого, який виконував брудні завдання Порошенко і Грицака, а потім отримав від держави і привласнив собі дорогу квартиру в елітному комплексі центрі Києва ».

«Мета – повернути державі вкрадене у нього майно і ще раз передати сигнал поплічникам Порошенко – скоро все викладіть з кишень і покладіть туди, звідки взяли», – резюмував Портнов

3 червня 2019 року Президент Володимир Зеленський звільнив Віктора Кононенко з посади заступника голови Служби безпеки України.Сьогодні ж суд взяв в оборот кума Порошенка Віктора Ющенка .Вчора повідомлялося, що Президент Зеленський почав розкуркулювати Ахметова.

Також відомо, що Президент Зеленський прийняв рішення про конфіскацію майна депутатів, суддею, прокурорів і чиновників.Обов’язково поділіться цієї важливої ​​новиною зі своїми друзями! Країна повинна знати правду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...