facebook

Дочка Зеленського відмовилася від заповітної мрії після виборів: “Не хоче лізти в цей бруд”.

Олена Зеленська, дружина президента України Володимира Зеленського розповіла, як змінилося життя їх доньки після виборів.

Дружина президенти України Володимира Зеленського зізналася, що чоловік вже переживає за майбутню професію дочки Олександри. Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв’ю для видання Сегодня.

Зеленська зазначила, що 14-річна дочка Олександра останнім часом подумувала про журналістику, але після виборчої компанії вона повідомила, що не хоче в це лізти.

«Плани щодо майбутньої професії змінюються, причому дуже часто. Вова з цього приводу починає трохи переживати, адже нам уже треба трохи готуватися до вступу. І хоча залишилося ще три роки, потрібно вже визначатися, які предмети повинні бути в пріоритеті. А Саша поки думає. Останні її думки були пов’язані з журналістикою, але після всіх цих скандалів вона сказала, що не хоче лізти в цей бруд. Ми намагаємося їй пояснити, що журналістика буває різною, не всі журналісти однакові. Так що поки вона вирішує», – розповіла Олена Зеленська.

Також вона зізналася, що в їхній родині панує демократія і всі обов’язки розділені. Якщо потрібно прийняти якесь глобальне рішення, то Володимир Зеленський і Олена Зеленська радяться з дітьми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...