facebook

Школяр вистрибнув з 9-го поверх

У Конотопі школяр вчинив суїцид, вистрибнувши з дев’ятого поверху багатоповерхового будинку.
Після трагедії в київській школі №94 почався скандал з фотографіями загиблого Сергія Петрука. Адміністрація навчального закладу заборонила вішати пам’ятний колаж з його зображеннями, розповіла журналістка Інтеру Леся Москаленко у Facebook.

За її словами, шкільні вчителі хотіли повісити колаж, але були змушені виправдовувати рішення колег.

“Директор школи, якої, за словами класної керівниці і належало рішення заборонити зображення Сергія в школі, в студію Інтера сьогодні не прийшла. Натомість, захищати честь школи послали кількох вчителів. Хороших. Тих, які ніколи не ображали дітей, не цькували Сергія. Мені було щиро шкода тих жінок, які, здається, охоче б дозволили той колаж, їх очі говорили про це. А вголос вони говорили щось про те, що це рішення колегіальне, а не директора, що, дивлячись на фото Сергія, діти можуть думати про самогубство. Але це звучало якось непереконливо. Аудиторія, схоже, теж була на нашій стороні”, – пише Москаленко про ефір телеканалу.

В розслідуванні справи мамі загиблого школяра допомагають адвокати і депутати. Незадовго до загибелі, Сергій Петрук поскаржився мамі, що йому складно в школі. Мама Сергія збиралася на наступний навчальний рік перевести його до іншого навчального закладу, але не встигла.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...