facebook

Під Києвом дитина отримала травму на “пекельному” атракціоні (фото)

У Вишгороді Київської області на атракціонах в аквапарку “ВишГора” дитина отримала термічні опіки ніг, а серед персоналу комплексу не знайшлося жодної людини, яка могла б допомогти дівчинці.

Про інцидент розповіла мама постраждалої дитини Наталія Звєркова на своїй сторінці в Facebook. Вона розповіла, що її донька вирушила відпочивати на розрекламований водяний спуск на надувних колах у Вишгороді. З’ясувалося, що відвідувачам після спуску потрібно підніматися босоніж на підйомнику, вкритому щільною чорною гумою, яка сильно нагрілася. Дівчинка отримала сильні опіки, й коли батьки зрозуміли, що потрібна термінова медична допомога, то з’ясувалося, що надати її на базі відпочинку нікому.

“Коли ми зрозуміли, що нам потрібна допомога і попросили нам її надати, з’ясувалося, що надавати її нікому. Більш того, весь персонал ніби самоусунувся. Потім нам пояснювала касир-адміністратор (в одній особі), що вона викликала “швидку”. Медпрацівника на території немає. Навіть фельдшерських курсів немає ні в кого, хто б міг надати першу допомогу!”, – розповіла Звєркова. Вона додала, що ніхто з присутніх не спробував запропонувати свою допомогу, і дитині довелося 25 хвилин чекати приїзду медиків. У дівчинки діагностували термічний опік на обох ступнях.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...