facebook

Святкування Дня Вишиванки в Неаполі 9 червня 2019 року

На сайті консульства Італії є запрошення на святкування Всесвітнього Дня вишиванки.

Шановні співвітчизники,

Запрошуємо Вас взяти участь у святкуванні Всесвітнього Дня вишиванки в Неаполі, яке відбудеться у неділю 9 червня 2019 року з 13 по 15 годину за адресою Via Cesario Console (розміщена між площею Плебішіто зі сторони Королівського палацу та набережною).

Місце зустрічі – площа з пам’ятником Цезарю Августу, з подальшою ходою в національних костюмах вздовж набережної міста.

Участь у цьому святі є проявом патріотизму, вірності народним традиціям, єдності громадян України у всьому світі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Численна українська громада матиме можливість продемонструвати в найбільш мальовничому центрі Неаполя неповторні українські вишиванки – оберіг, символ української ідентичності, історію свого краю – від Львова до Луганська, код нації вільних і нескорених.

Запрошуйте до участі у святі Ваших італійських друзів.

Чекаємо Вас у вишиванках, які одягають також Мадонна, Ніколь Кідман, Сільвестр Сталоне та інші всесвітньовідомі зірки. Але ви – найпрекрасніші. Покажім нашу красу Неаполю і гостям міста! Ми того варті.

До зустрічі! Нас має бути багато! І ніякий дощ, як минулого разу, нам не зашкодить (а його не буде)!

Хотіли б подякувати ще раз всім, хто долучився у якості організаторів минулого разу (зокрема, Тетяна Жук, Оксана Абраменко, Оксана Гавліцька, Валентина Сачук, Лілія Капустіна), а також всіх учасників, у тому числі гурт «Роксолана», дует «Гармонія», квартет «Фортуна», Оксану Крамар та Оксану Червякову, Ірину Ковпак, наших молодших виконавців – учнів школи імені Лесі Українки м.Неаполя, Стефанію Жентичку, Олександра і Валерія Соколівських, інших наших друзів, які долучаються, а також прекрасних ведучих – Ксенію Пащенко та Ярослава Лузіва, яких запрошуємо до участі у святі України в Неаполі 9 червня 2019 року.

З приводу додаткової інформації та пропозицій до сценарію прохання телефонувати за номером 3392002473 (Тетяна Жук, голова асоціації «Україна onlus», м.Неаполь).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...