facebook

Рятували як могли: подробиці смерті молодої прикарпатки, до якої не змогла доїхати швидка

Вчора, 30 травня, 23-річна жителька села Мошківці Калуського району померла, оскільки до неї вчасно не змогла приїхала швидка, передає UA:Карпати.

 

 

Міст через річку Сівка зруйновала ще під повень 2008 –го року, а єдина тимчасова автомобільна переправа підтоплена. Тому медики не змогли дістатися до жінки.

Мати померлої Любов Фрик каже, що впевнена, що будуть ще постраждалі, адже доїзду до села немає:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Їй було всього 23 роки, але всі руками махають вже після бою. Це не єдина смерть буде, бо ми просто відрізані від світу”, – розповідає жінка.

Чоловік, який бачив коли дівчині стало погано, розповідає, що люди викликали колишню медсестру, яка зробила їй укол, а також зателефонували в швидку, проте медики змогли під’їхати лише дj мосту, й відповідно дістатися до хворої вони не змогли. Односельчани власним автомобілем доставляли дівчину до переправи, а потім на руках несли до карети швидкої:

“В машину людину на ношах не помістиш, тому поклали її на покривалі: як могли так і впакували. Потім несли на ношах через переправу, після чого передали швидкій, але ротом і носом вже пішла кров”, – каже свідок.

Місцеві медики зазначають, що надавали дівчині всю необхідну дпомогу, але врятувати її, на жаль, не вдалося.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...