facebook

У Запоріжжі сімейна пара, яка хотіла продати свою дворічну дитину, почула рішення суду (ФОТО)

Горе-батьки хотіли продати свою дворічну дитину за 5 тисяч доларів.

Нагадаємо, інцидент стався 22 липня 2017 року. У той день, сімейна пара познайомилася з жінкою, якій запропонували купити у них дитину. Небажаючи виховувати, піклуватися і забезпечувати належні соціальні, побутові умови, для життя малолітньої дитини, горе-батьки вирішили від нього позбавитися.

Далі, в своєму будинку батьки продемонстрували жінці свого малолітнього сина, запевнили її про хороший стан його здоров’я і повідомили, що згодні передати їй дитину за грошову винагороду в сумі 5000 доларів США.

Після отримання згоди умови передачі малолітньої дитини, горе-батьки домовилися про зустріч для здійснення незаконної угоди з її продажу. Далі, 31 серпня, разом зі своїми малолітніми дітьми 2015 р.н. і 2007 р.н., сімейна пара сіла в автомобіль, де здійснила незаконну оборудку, а саме передали малолітню дитину, 2015 р.н. і її свідоцтво про народження “покупцю”, за що отримали від неї грошові кошти в сумі 5000 доларів США, і сховали їх у одязі малолітньої дитини 2007 р.н.

Після скоєння вказаного злочину, сімейна пара разом з малолітньою дитиною, в одязі якого вони сховали отримані від продажу кошти, вийшли з автомобіля і попрямували до торговельного кіоску по вул. Бронєвой в р.  Запоріжжя, де були затримані співробітниками поліції.

У середу, 29 травня, Комунарський райсуд виніс вирок обвинуваченим. Так, мати засудили до 9-и років позбавлення волі. Хоч у справі про продаж дитини фігурували і мати і вітчим, але останній за рішенням суду залишився на свободі.

Прокуратура Запорізької області збирається оскаржити рішення суду. Про це повідомляє прес-служба відомств.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...