facebook

17-річний підліток помер після вживання наркотиків – ЗМІ

У Харківській області підліток помер після вживання наркотиків. Про це повідомляє телеканал SigmaTV з посиланням на мера Лозовій Сергія Зеленського.

За інформацією ЗМІ, 17-річний житель райцентру вживав солі разом зі своїм приятелем (за неофіційною інформацією, з ними також була дівчина). На момент виявлення тіла хлопець був мертвий вже близько доби. Його другу пощастило більше: зараз він знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. У поліції інформацію про подію пообіцяли прокоментувати пізніше

Нагадаємо, раніше в Немишлянська районі Харкова двоє підлітків отруїлися невідомим наркотиків, один з них помер. За даними правоохоронців, інцидент стався сьогодні вранці на вулиці Харківських дивізій. Неповнолітні разом зі своєю подругою відзначили день народження і прийшли в гості до 20-річної харків’янки. Через деякий час господиня житла побачила, що хлопці дуже бліді, і викликала швидку. Медики констатували смерть 14-річного підлітка, його 15-річного друга у важкому стані доставили в лікарню.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...