facebook

Гречка-тур від депутатів почався: українці обурені – “Морда, як д*па”

Зміни у виборчому законодавстві, ініційовані Зеленським, так і не були затверджені Верховною Радою і це спровокувало сильний резонанс в Україні. Не зміг пройти повз і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вилив викривальну правду.

 

“І знову про мажоритарку. Це народний депутат України Максим Бурбак. Він потрапив до парламенту по 204-му округу Чернівецької області. Максим голова фракції “Народний Фронт” і за сумісництвом мультимільйонер. У нього безліч квартир та комерційної нерухомості. Цілий автопарк вантажних і легкових автомобілів. Кілька величезних земельних ділянок і будинків. А також мільйони гривень готівкою і на банківських рахунках. Ще Максим Юрійович дуже любить карпатські ліси… У вигляді деревини… Адже продаж лісу приносить просто колосальний прибуток. Мільйони доларів, щомісяця заповнюють його кишені. Тому наш “герой” з легкістю може собі дозволити засівати рідний округ гречкою і дитячими майданчиками. Він на 100% упевнений в тому, що буде засідати в наступному складі Ради.” – емоційно написав Шнайдер.

В коментарях українці щосили обурюються:

“Бандера б його точно розстріляв”, “Чим не кандидат на зону?. Всім вийшов: від брехні до крадіжки”, “Бидлота з Буковини”, “Яке ж воно л*йно, але боюся що знову запливе в ВР – наші люди за гречку проголосують”, “Його з лопатою в гори ліс садити”, “Свинтус, пора спускати жир”, “Сита харя, на такому орати треба”, “М*рзота”, “Морда, як д*па”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...