facebook

Нахабного автохама покарали в Одесі: “заблокував швидку, яка їхала в пологовий будинок”

Одеські копи розшукали і притягли до відповідальності водія Шкоди, який не пропустив швидку допомогу. Про це повідомив на сторінці в соцмережах начальник управління Патрульної поліції в Одеській області Юрій Рибак.

 

За його словами, водій автомобіля Шкода знайдений, іншими учасниками події пізнаний і щодо нього винесено постанову про адміністративне правопорушення.

«Водій визнав свою провину, виявився адекватним нормальною людиною і вже сплатив штраф. Пояснив, що в цей день був в емоційному стані і шкодує про свій вчинок “, – прокоментував інформацію поліцейський.

Відзначимо, що інцидент стався 16 травня, біля пологового будинку №5 в Одесі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли до будівлі хотіла під’їхала швидка, дорогу їй перегородила легковик. Водій авто не хотів пропускати карету швидкої допомоги, поки його не пообіцяли зробити знаменитим, повідомив одеський громадський працівник Анатолій Кавун і оприлюднив фото.

На знімку: автомобіль швидкої допомоги, який не може проїхати по провулку до п’ятого пологового будинку, тому що водій іншого транспортного засобу вирішив: він не зобов’язаний нікого пропускати. Чоловіка не переконали ні сигнали спецавтомобіля, ні включена пізніше сирена.

Налякало автохама тільки обіцянку, що журналісти зроблять його знаменитим, якщо він не “посуне” своє авто. І тільки тоді водій машини здав назад.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...