facebook

З шоубізу до Верховної Ради: Віктор Павлік та Олег Винник можуть стати народними депутатами вже цього року

Співак Віктор Павлік веде переговори з лідером партії “Стабільність” Василем Журавльовим, який в 2019 році балотувався в президенти, про похід на парламентські вибори. Про це Павлик повідомив LB.ua.

 

 

“Немає диму без вогню. Остаточного рішення поки немає. У будь-якому випадку я буду підтримувати партію” Стабільність “, навіть якщо не піду на вибори”, – сказав Павлик.

У той же час Василь Журавльов повідомив, що веде переговори з Віктором Павликом та Олегом Винником. Остаточне рішення про список партії буде прийнято на з’їзді, який проведуть через кілька тижнів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Продюсер Олега Винника Олександр Горбенко не підтвердив, що співак планує балотуватися в Раду. Горбенко зазначив, що Винник займається туром, а не виборами.

Як відомо, 20 травня Володимир Зеленський заявив про розпуск парламенту, пізніше видавши відповідний указ. Позачергові вибори в Раду відбудуться 21 липня.

Лідер партії “Стабільність” Василь Журавльов повідомив, що також веде переговори з Олегом Винником про похід на парламентські вибори.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...