facebook

Розстріляли, а потім спалили: на Прикарпатті жорстоко розправились із родиною відомого адвоката

У місті Коломия Івано-Франківської області увечері 27 травня сталося вбивство.

 

 

У м. Коломиї, що в Івано-Франківській області, невідомі застрелили відомого у місті адвоката та мецената Михайла Петріва та його дружину. Щоб приховати сліди злочину, вбивці підпалили будинок жертв.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається, що на місце трагедії виїжджали пожежники. Під час гасіння займання вони виявили два тіла – господаря будинку та його дружини. Людей застрелили.

За непідтвердженою інформацією, у відомого мецената й адвоката Михайла Петріва з дружиною виявили вогнепальні поранення, а їхній будинок, що на вулиці Пушкіна, підпалили.

На місці пожежі в сусідній кімнаті виявлено тіло 54-річного чоловіка та в приміщенні кабінету, на мансардному поверсі – тіло 56-річної жінки. У подружжя виявили вогнепальні поранення.

Дітей подружжя на момент трагедії не було вдома. Справу розслідує поліція. На місці працюють крриміналісти.

Михайло Петрів – відомий адвокат та меценат з майже 20-річним стажем. Завдяки йому свого часу суттєво поповнилась збірка Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім. І. Франка. Долучився і до відновлення меморіальної дошки Кирилові Трильовському в Коломиї, встановлення таблиці на фасаді колишньої Коломийської гончарної школи, створення антології поетів Коломиї “Незабутнє”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...