facebook

У Києві озброєні фейкові поліцейські викрали підприємця: зловмисників затримали

Оперативники Київщини затримали групу озброєних псевдополіцейських, які 24 травня викрали столичного підприємця. Викрадення сталося біля села Ревне: там на дорозі невідомі на авто Volkswagen T5 зупинили авто Land Rover та витягли його водія.

На авто зловмисників були спецсигнали, які використовує поліція – проблискові маячки червоного та синього кольору. Нападники, погрожуючи зброєю, витягнули водія, одягнули йому на голову чорну маску, посадили до свого авто і поїхали у невідомому напрямку. Один із нападників зник на авто заручника.

У Києві та області поліція ввела в дію оперативний план “Перехоплення”. Вже через годину правоохоронці затримали в одному з мікрорайонів столиці авто зловмисників Volkswagen T5.

Присутні авто почали чинити опір, тож поліцейські здійснили попереджувальний постріл зі зброї та застосували спецзасоби.

Поліцейські звільнили викраденого заручника – 53-річного київського приватного підприємця, та затримали групу зловмисників. Нападники мали зброю, підроблені документи працівників поліції та форму правоохоронців. Зловмисниками виявилися жителі Дніпропетровщини та окупованого Криму.

До обрання міри запобіжного заходу нападники перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання. Поліція відкрила справу за фактом викрадення людини, вимагання, викрадення авто, розбою та незаконного зберігання зброї. Зараз поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння вимагань та розбійних нападів на території України. Також шукають викрадене авто потерпілого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близько 19:40 всі наряди поліції Києва отримали орієнтування про те, що у Київській області автівка #Volkswagen (#AA2951EM) в‘їхала у #Range #Rover. Із Volkswagen одразу вибігло 7 осіб, які викрали водія Range Rover. В ході патрулювання Києва, на Механізаторів правоохоронці помітили вказаний Volkswagen. Коли водій побачив копів – почав помітно нервувати та рухатися у пролиженому напрямку. Коли його затримали, він повідомив, що в салоні його припаркованного авто є ще люди. Коли на місце до правоохоронців прибула підмога, вирішили затримувати всіх. Були трохи «нарвані», доки не почули попереджувальні постріли у гору. Всіх осіб було затримано та передано слідчо-оперативній групі. Деталі стосовно викрадення людини встановлюються.

Gepostet von Киев Оперативный am Samstag, 25. Mai 2019

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...