facebook

Жінка вистрибнула з вікна на очах у дочки в Дніпрі: не знала, як далі жити

У Дніпрі жінка вистрибнула з вікна 4-го поверху

 

 

Випадок стався на вулиці Молодогвардійській 25 травня приблизно о 1:00. За словами місцевих жителів, жінка вистрибнула з вікна своєї квартири (четвертий поверх). На щастя, вона впала на дах підвалу і не зачепила залізні прути. Ймовірно, це врятувало її життя. За словами її сусідів, вона розповідала про те, що її звільнили з роботи.

Жінка була у відчаї і буквально не знала, як далі жити. Після цього люди побачили, як вона вистрибнула з вікна. Вцілівши після падіння, жінка повернулася в квартиру, де закрилася зі своєю 14-річною дочкою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчинка пропонувала мамі викликати «швидку допомогу», але та категорично відмовлялася. Небайдужі сусіди стали «бити на сполох» і звернулися за допомогою до патрульних поліцейських.

Правоохоронці боялися, що жінка вирішить накласти на себе руки і для безпеки пробралися не через двері, а через вікно. У цьому їм допомогли рятувальники, які привезли на місце подій спеціальну драбину.

За словами патрульних, жінка була дуже налякана і до останнього відмовлялася прийняти допомогу медиків. Тільки через деякий час після бесіди з’ясувалося, що при падінні з четвертого поверху вона пошкодила ногу. В результаті її госпіталізували в міську лікарню №6. Зараз життя постраждалої, а також її дочки нічого не загрожує.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...